Eazie opent 24e vestiging in Breda

Eazie opent 24e vestiging in Breda
Amsterdam - Fastfood concept eazie op het Bijlmerplein. Foto: Diederik van der Laan

Ook Bredanaars kunnen vanaf 1 oktober terecht bij eazie. De 24e vestiging van de keten is geopend in de pas vernieuwde Houtmarktpassage.

Liefhebbers schuiven bij deze eazie-vestiging zeven dagen per week aan in het restaurant of nemen maaltijden mee naar huis. Op korte termijn is het ook mogelijk om de gerechten thuis te laten bezorgen.

De Houtmarktpassage in het hart van het centrum in Breda heeft onlangs een metamorfose ondergaan. Niet alleen de uitstraling én sfeer zijn in een nieuw jasje gestoken, ook de winkels die zich in de passsage bevinden passen volgens de keten helemaal bij het moderne concept.

Eazie op het Bijlmerplein in Amsterdam. Foto: Diederik van der Laan

Gast kiest ingrediënten

Alle wokmeals, wraps, salades en smoothies worden bij eazie à la minute bereid met verse ingrediënten, die de gast zelf heeft uitgekozen. Naast de gebruikelijke menukaart kunnen gasten kiezen voor een vegan-, glutenvrij-, halal-, eiwitrijk- of caloriearm- gerecht.

Foto: Diederik van der Laan.

Beste fastserviceformule

Dat eazie een succesvol en snelgroeiend concept is, is niet onopgemerkt gebleven: onlangs werd de ‘healthy food restaurantketen’ door GfK in een onafhankelijk onderzoek onder duizenden consumenten verkozen tot ‘Beste fastserviceformule van Nederland’.

Foto: Diederik van der Laan.

Voor iedereen toegankelijk

Eazie werd in 2004 opgericht met de missie om gezond eten voor iedereen toegankelijk te maken. Inmiddels beschikt de healthy food restaurantketen over 24 vestigingen. In de eerste helft van 2019 zijn er al vijf nieuwe eazie vestigingen geopend in Alkmaar, Zoetermeer, Den Haag, Utrecht en Hilversum.