Inntel Hotels Den Haag Marina Beach geopend

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach geopend

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach in Den Haag heeft de deuren geopend. Het hotel met 226 kamers biedt veelal een panoramisch uitzicht en beschikt daarnaast over een spa, sauna, bar & brasserie en vergaderzalen.

Direct aan het Noorderstrand van Scheveningen ligt het dertien verdiepingen tellende Inntel Hotels Den Haag Marina Beach. Dit nieuwe strandhotel beschikt over 226 hotelkamers, Bar & Brasserie Willem I, Spa Flow en vergader- en eventszalen.

Overnachten aan het strand

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach ligt direct aan het strand. Alle kamers hebben uitzicht over de Noordzee, het Noorderstrand of de skyline van Den Haag. Alle kamers over ramen van vloer tot plafond waardoor er een panoramisch uitzicht ontstaat. De spa – en wellnesskamers zijn uitgerust met ronde bubbelbaden in de kamer en/of een privé sauna.

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach
Van links naar rechts: Xander Heineke (F&B manager), Sander de With (Salesmanager), Stephan Koelemans (General manager), Shiromani Baldew (Front office manager).

Bar & Brasserie Willem I is de plek om te ontbijten, lunchen en dineren en beschikt over een ruim buitenterras met lounge. De naam refereert aan de aankomst van (destijds prins) Koning Willem I in 1813. Voor bijzondere gelegenheden is een deel van de Bar & Brasserie exclusief te reserveren, genaamd de ‘Captain’s Corner’. Op de bovenste etage ligt wellness club Spa Flow. De infinity pool biedt uitzicht over de zee. Spa Flow beschikt naast een zwembad ook over een panorama sauna, Turks stoombad, relaxruimte en een buitenterras.

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach is ook geschikt om zowel binnen- als buitenactiviteiten te combineren. Het hotel beschikt over twee vaste Meetings & Events zalen op de begane grond: The Port & Captain’s Corner. De 3e zaal bevindt zich op de bovenste etage.

Over Inntel Hotels

Inntel Hotels is een Nederlandse hotelgroep met zeven hotels in de grote steden. Het bedrijf is snel groeiend met nog een nieuw hotel in Amsterdam in aanbouw. De luxe professionele 4* - en 5* design hotels, hebben ieder een originele identiteit en een focus op wellness. Zo heeft elk hotel een eigen wellness centrum en kamertypes met whirlpool en/of privé sauna.