LBG Hotels breidt uit met extended stayhotel Townhouse Apartments

LBG Hotels breidt uit met extended stayhotel Townhouse Apartments

LBG Hotels heeft de deuren geopend van Townhouse Apartments Maastricht, een antwoord op de vraag naar overnachtmogelijkheden voor mid- tot long stays en familiekamers in de stad. Townhouse Apartments is de eerste uitbreiding van LBG Hotels' concept 'Townhouse'.

Townhouse Designhotel Maastricht, pal tegenover Townhouse Apartments, is geopend in 2009 en won in 2011 de Dutch Hotel Award. Het merk Townhouse is sindsdien gegroeid met onder meer de NAVISH boutique spa at Townhouse en nu met Townhouse Apartments. De volgende uitbreiding staat op de planning in 2022. Dan verwacht LBG Hotels Townhouse Designhotel Den Haag te openen met inpandige Townhouse Bakery, op steenworp afstand van het Binnenhof.

Townhouse Apartments Maastricht

Townhouse Apartments is de annex van Townhouse Designhotel Maastricht: gasten checken in in het hoofdgebouw van Townhouse en logeren daarna in hun eigen studio aan de overzijde, met eigen hoofdingang.

Townhouse Apartments omvat 13 kamers in 3 kamertypes: Medium, Large en X-Large. De Large en X-Large appartementen zijn voorzien van een kitchenette met combimagnetron, koffie- en theefaciliteiten, kingsize Auping bed en slaapbank voor mogelijkheid tot overnachten met 4 personen. De X-Large heeft ook een compacte eethoek, beide kamertypes zijn ideaal voor een verblijf langer dan een dag of voor bijvoorbeeld gezinnen die graag samen op één kamer willen overnachten.

Townhouse Apartments-gasten hebben naast de huiskamer op de begane grond ook alle faciliteiten van het hoofdgebouw van het hotel tot hun beschikking, inclusief de onlangs geopende NAVISH boutique spa voor een massage, lichaams- of gezichtsbehandeling.

LBG Hotels

LBG Hotels is een ambitieuze en snelgroeiende hotelgroep die bijzondere hotelconcepten ontwikkelt en exploiteert. LBG Hotels heeft hotels in Maastricht, Eindhoven en Amsterdam en breidt in 2022 uit naar Den Haag. Naast kwantitatieve staat ook kwalitatieve groei op de prioriteitenlijst, op de agenda voor medio 2021 staat een uitbreiding van Hotel Mariënhage met extra kamers en een luxe fitness- en wellness ruimte.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.