Uber Eats breidt diensten uit naar zes nieuwe steden

Uber Eats breidt diensten uit naar zes nieuwe steden

Uber Eats breidt uit in Nederland en is nu ook beschikbaar in Weert, Roermond, Roosendaal, Ridderkerk, Veenendaal en Hoogeveen. De keuze voor deze nieuwe steden is gebaseerd op data die laat zien dat er rond deze steden veel interesse is in de bezorg-app.

Uber Eats werkt in deze nieuwe zes steden samen met verschillende partners. Onder andere McDonald’s en Subway hebben zich aangesloten bij de app. Ook worden de maaltijden van restaurants zoals Wagamama, Dunkin’ Donuts en Bram Ladage aan huis bezorgd.

Aukeline Tolman, general manager Uber Eats Nederland: ‘We kijken uit naar de samenwerking met lokale restaurants in Weert, Roermond, Roosendaal, Ridderkerk, Veenendaal en Hoogeveen. Uber Eats heeft de vraag naar maaltijdbezorging in deze steden zien toenemen en wil het mogelijk maken ieders lokale favoriete gerechten contactloos te laten bezorgen.’

Over Uber Eats

Uber Eats is een app voor on-demand maaltijdbezorging voor thuis, op kantoor of in het park. Uber maakt gebruik van zijn technologie en expertise op het gebied van logistiek voor maaltijdbezorging. Hierbij leveren bezorgpartners maaltijden aan gebruikers die inloggen met hun reguliere Uber account en vervolgens hun bestelling live via de app kunnen volgen. Uber Eats is beschikbaar in meer dan 500 steden over de hele wereld. In Nederland is Uber Eats actief in 50 steden.