Soenil Bahadoer, Onno Kokmeijer, Dennis Huwaë en Arturo Dalhuisen slaan handen ineen

Soenil Bahadoer, Onno Kokmeijer, Dennis Huwaë en Arturo Dalhuisen slaan handen ineen

Met een plop van de champagne luiden culinair evenementenbureau Famous Flavours en Daalder Culinair van Dennis Huwaë een nieuw tijdperk in tijdens Roaring Dinners. Vanaf 29 juli spant iedere week een andere combinatie van topchefs samen in Het Sieraad in Amsterdam met een menu van stergerechten.

Dennis Huwaë (Daalder*) en Arturo Dalhuisen serveren met Soenil Bahadoer (de Lindehof**) en Onno Kokmeijer (Ciel Bleu**) een spectaculaire avond vol entertainment en muziek. The Roaring Dinners zijn tussen 29 juli en 12 september te vinden in Het Sieraad. Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag tafelen feestgangers om 17:30 uur en zondag mag vanaf 14:00 uur de champagne open.

Acrobaten, artiesten en muzikanten

Naast glazen champagne worden de gerechten vergezeld door extravagant entertainment van acrobaten, artiesten en muzikanten. Wie de tafel eventjes verlaat, ontdekt wat er in het schemer van Het Sieraad verscholen ligt. Munten rollen over de goktafel in het verborgen casino. En in het geheim wordt een drankje in de speakeasy cocktailbar gedronken.

Een vijfgangendiner plus amuse, tafelwater, brood & huisgemaakte boter kost 149,50 euro per persoon.

Jaren 20

De roaring Twenties vinden plaats in een oude ambachtsschool. Het Sieraad werd in 1921 gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School, het Art Deco van Mokum. Nu zijn de jaren twintig er tijdelijk even terug.