JRE-chefs koken bij Restaurant Avant-Garde als PSV speelt

JRE-chefs koken bij Restaurant Avant-Garde als PSV speelt

PSV, JRE en Hutten - als exploitant van restaurant Avant-Garde in het Philips Stadion - gaan samenwerken. Tijdens prominente wedstrijden van PSV dit seizoen koken JRE-chefs.

Samen met chef Aswin van Dongen van restaurant Avant-Garde presenteert de JRE gastchef zijn signature dishes en zorgen ze gezamenlijk voor een culinaire beleving voorafgaand aan de voetbalwedstrijd. Avant-Garde was jarenlang van Johan van Groeninge. Hij werkt inmiddels bij Kasteel van Rhoon van Ad Janssen. Na zijn vertrek nam Hutten de exploitatie over.

JRE, PSVE en Hutten

Chef Marko Karelse en sommelier Gerrit de Koe van Restaurant Villa La Ruche in Voorburg trappen op 19 september af voor de wedstrijd PSV-Feyenoord. Tijdens de wedstrijd tegen Sparta op 3 oktober zijn chef Herman Cooijmans en sommelier Robin Groos van Restaurant Eden uit Valkenswaard aan het werk.

De partners – PSV, Hutten en JRE, spreken over een unieke samenwerking vanwege 'de combinatie van talent, passie en ambitie op ieder vlak.'

Commercieel directeur van PSV Frans Janssen ziet een passende match tussen PSV en JRE. ‘De club kan zich goed vinden in de visie van JRE. Investeren in talent betaalt zich terug. Dat weten ze bij de JRE maar wij ook bij PSV. Met deze samenwerking hopen we onze gasten een nog uniekere ervaring te bieden op wedstrijddagen.’

Chefs bij Ajax

PSV is niet de enige voetbalclub die topchefs laat koken voor de bezoekers van de voetbalwedstrijden. In de Johan Cruijff Arena in Amsterdam, de thuisbasis van Ajax, koken Peter Lute en Ron Blaauw regelmatig. Huiscateraar is daar Masion van den Boer.