Bidfood organiseert voor tweede keer hét Horecafeest van het Jaar

Bidfood organiseert voor tweede keer hét Horecafeest van het Jaar

Op maandag 13 december organiseert Bidfood voor de tweede keer hét Horecafeest van het Jaar in de Ziggo Dome in Amsterdam. Diverse Nederlandse artiesten staan op het programma.

Voor de tweede keer organiseert Bidfood Nederland het grootste personeelsfeest voor de horeca in de Ziggo Dome. Een avond vol muziek van de beste Nederlandse artiesten.  Twee jaar geleden was het teamuitje voor horecaprofessionals een groot succes.

Top Nederlandstalige artiesten

In 2019 werd er voor het eerst op deze schaal een feest georganiseerd voor de foodservicebranche. Dit jaar wordt dat dunnetjes over gedaan. 'Als er iets is wat de horeca gemist heeft, dan is het wel een goed feestje. Daarom organiseren we voor de tweede keer het grootste personeelsfeest voor de horeca, het teamuitje waar alle horeca professionals al die tijd op hebben gewacht. Een avond vol muziek van de beste Nederlandse artiesten. Want déze maandag, die wordt weer van jullie.', aldus organisator Bidfood.

Op het programma staan optredens van onder andere Snollebollekes, Maan, Tino Martin, Frans Duits, Donnie, Jeroen van der Boom en vele anderen.

Sparen voor gratis tickets

Het Horecafeest is exclusief toegankelijk voor relaties van Bidfood. Daarvoor hebben ze een persoonlijke horecafeest spaarkaart ontwikkeld, waarbij er voor gratis tickets gespaard kan worden.