Kirsten van der Velde nieuwe general manager Amrâth Born-Sittard

Kirsten van der Velde nieuwe general manager Amrâth Born-Sittard

Amrâth Hôtels heeft Kirsten van der Velde aangesteld als nieuwe general manager van Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard. Ze neemt het stokje over van Yvanka Vos die een nieuwe uitdaging heeft gevonden in de wellnessbranche. Voor Van der Velde is het hotel bekend terrein: ze was er thermen manager voor ze in 2019 naar het hoofdkantoor overstapte. Nu keert ze terug naar Born.

Kirsten van der Velde is in september gestart in haar nieuwe functie: ‘Ik ben gedreven om samen met mijn team onze gasten in alle rust te laten genieten van een ontspannen overnachting in ons hotel, de prachtige Thermen faciliteiten, de bos- en heuvelrijke omgeving, heerlijk eten en drinken en bovenal de Limburgse gastvrijheid die wij als geen ander uitdragen!"

Met de aanstelling van Kirsten van der Velde haalt Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard een ervaren kracht én bekend gezicht in huis. Door Van der Velde's eerdere ervaring in het hotel en haar kennis van de markt ziet Amrâth Hôtels met vertrouwen een succesvolle toekomst voor het hotel & wellness complex tegemoet.

Kirsten van der Velde

Na het afronden van haar opleiding aan de Hogere Hotelschool Maastricht in 2004 startte Van der Velde haar carrière bij verschillende hotels in Brussel. Na enkele jaren in België gewerkt te hebben, keerde ze in 2010 terug naar Nederland, waar ze haar loopbaan bij Amrâth Hôtels startte als thermen manager van Amrâth Hotel & Thermen Born en later als administratief medewerker.

In 2019 stapte ze over naar het hoofdkantoor van Amrâth Hôtels, als medewerker Audit, Control & ICT. Met haar ruime ervaring op zowel operationeel als administratief gebied is Kirsten nu klaar voor de volgende stap en keert hiermee terug op bekend terrein als general manager van Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard.