Restaurant de Echoput en Frans wijnlabel starten 't Vliegend Hert

De komende weken wordt Bar de Vlieg in Amsterdam getransformeerd in wild-wijnbar ’t Vliegend Hert. Onder het mom 'het beste van twee streken' komt de pop-up tot stand door de  samenwerking tussen Pays d’Oc IGP wijnen en Hotel Restaurant de Echoput op de Veluwe.

Van 11 t/m 18 november kunnen gasten van de huiskamerbar genieten van een goed glas Pays d’Oc-wijn in combinatie met heerlijke wildgerechten. NH Hotel Group, waar Bar de Vlieg onderdeel van is, werkt mee aan deze pop-up om de historie van het eeuwenoude pand in de schijnwerpers te zetten.

Wilde wijn-spijscombinaties

't Vliegend Hert

De wijnen van wijnlabel Pays d’Oc IGP vallen goed te combineren met de gerechten die geserveerd worden in ‘t Vliegend Hert vanwege de grote diversiteit aan druivenrassen die het gebied rijk is. De wijnlijst is zorgvuldig geselecteerd op wijn-spijscombinaties voor de ultieme smaakbeleving.

Lees ook:

Met volop wild, paddenstoelen en truffel is het herfstseizoen bij de restaurants in volle gang. Reden om vijf (wijn)professionals te vragen naar hun favoriete wijnpairing bij najaarsgerechten.
5 wijnpairings met herfstgerechten

De Echoput

Het wild van de gerechten is afkomstig van de Veluwe en dragen de handtekening van wildrestaurant De Echoput. Op de kaart staan meer dan 10 gerechten waar gasten uit kunnen kiezen.