De Beren opent 45e restaurant in het centrum van Drachten

De Beren opent 45e restaurant in het centrum van Drachten
Douwe Rijpkema opent het restaurant

De Beren opent een vestiging in de provincie Friesland. Daarmee heeft de horecaformule nu landelijke dekking.

Na de opening van een vestiging in Doetinchem is De Beren Drachten de 45e vestiging van de horecaformule. Tot en met 28 december eet de vierde persoon van ieder gezelschap gratis bij een Sharing Dinner-arrangement. Op deze manier maakt de stad kennis met het De Beren-assortiment én wordt de opening feestelijk gevierd.

Landelijke dekking

De Beren startte in 1984 met de opening van een restaurant in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met ongeveer 75 restaurants en bezorgrestaurants door het hele land. De opening van de 45e restaurantvestiging in Drachten, zorgt voor een landelijke dekking.

De Beren Drachten

Net als alle andere restaurants, heeft het interieur van De Beren Drachten een stoere, eigentijdse en frisse uitstraling. De Friese vestiging beschikt over 248 zitplaatsen, een moderne lounge, een bar en terras. Kleine De Beren-vrienden kunnen ravotten in het indoor speeltoestel.

Franchisenemer Douwe Rijpkema en zijn team heten gasten iedere dag van de week welkom om de uitgebreide menukaart uit te proberen.