Directielid Ralph Meijs mede-eigenaar LBG Hotels

Directielid Ralph Meijs mede-eigenaar LBG Hotels

Ralph Meijs, directeur business development van LBG Hotels, heeft op 30 december 2021 een belang genomen in LBG Hotels B.V. Meijs is al enkele jaren onderdeel van de directie van LBG Hotels.

De afgelopen jaren heeft LBG Hotels een grote groei gerealiseerd met de ontwikkeling van een aantal nieuwe hotels in Nederland. Door de transactie is Ralph Meijs nu mede-eigenaar van Qbic Hotel WTC Amsterdam, Townhouse Designhotel Maastricht, Townhouse Apartments Maastricht, Hotel Mariënhage in Eindhoven, en twee nieuw te ontwikkelen hotels in Den Haag.

Ralph Meijs: 'LBG Hotels is een hotelgroep die enkele jaren geleden de sterke ambitie heeft uitgesproken om verder te groeien binnen Nederland. Sinds enkele jaren mag ik daar mijn steentje aan bijdragen, zoals aan de realisatie van het prachtige en inmiddels prijs-winnende Hotel Mariënhage dat eind 2019 is geopend in Eindhoven. Het is voor mij een langgekoesterde wens om, nu als mede-eigenaar, deel uit maken van de LBG Hotels familie.'

LBG Hotels: 'Komende jaren doorbouwen'

Rino Soeters, Algemeen Directeur van LBG Hotels: 'De afgelopen 15 jaar hebben wij samen met onze medewerkers een prachtige hotelgroep ontwikkeld. Daar ben ik ontzettend trots op. We gaan de komende jaren door met bouwen. Zowel kwantitatief als kwalitatief. De rol, expertise en ervaring van Ralph is hierbij erg belangrijk en hij is dan ook de juiste persoon op de juiste plek. Wij zijn ervan overtuigd dat we klaar zijn voor de toekomst met een sterk en complementair team aan medewerkers.'

LBG Hotels is een snelgroeiende hotelgroep. Na de meest recente opleveringen van The Green Elephant Hostels (2019) en Hotel Mariënhage (2019), verwacht LBG Hotels in 2022 en 2023 twee nieuwe hotels te openen in Den Haag. Tevens start begin 2022 de renovatie van Townhouse Designhotel Maastricht, een concept dat al sinds 2009 bestaat in de Limburgse hoofdstad.