De horecabeurs is alleen toegankelijk voor professionals. Elk jaar bezoeken rond de 4.000 horecaprofessionals de gastvrije vakbeurs. Jan Laan, beursorganisator: 'Onze opzet is altijd open, maar intiem, gezellig en overzichtelijk. Met de Noord-Hollandse Horecabeurs geven we traditiegetrouw de aftrap voor een succesvol horecajaar.'
'De Noord-Hollandse Horecabeurs geeft antwoord op de steeds terugkerende vraag naar een kwalitatieve, regionale vakbeurs voor horecaprofessionals. De vertegenwoordigers die bezoekers in Alkmaar treffen, zijn actief in de regio. Dat praat wel zo makkelijk', aldus Paul Nieuwendijk van hoofdsponsor VHC Jongens uit Oostzaan.
Beursprogramma
Naast persoonlijke aandacht van meer dan 200 exposanten, staan er voor de professionals diverse activiteiten op het programma. Traditiegetrouw bevindt zich in het uiterst gezellige en interessante entreepaviljoen het Versplein. Net buiten het entreepaviljoen staat een aantal foodtrucks opgesteld van verschillende aanbieders.
De focus van de beurs ligt deze editie op slimme producten en -diensten waarmee de horeca ondersteunt kan worden bij personeelstekort. Daarnaast worden in samenwerking met VHC Jongens en Rational gedurende de hele beurs interactieve kookdemo’s georganiseerd, waarbij gemaksproducten worden gebruikt.