Opening restaurant De Beren Valkenburg

Opening restaurant De Beren Valkenburg

Midden in het nieuwe belevingscentrum Par'Course opent restaurant De Beren Valkenburg haar deuren. Voor ondernemersstel Jeffry Peels en Peggy Martens een bijzonder moment. Jeffry was hiervoor werkzaam voor De Beren als projectmanager en het was zijn grote droom om zijn eigen De Beren restaurant te runnen.

'Ik kan bijna niet geloven dat ik samen met mijn vrouw dit De Beren restaurant in Valkenburg open. Ik vind het een fantastisch concept en heb er met veel plezier gewerkt. Daarnaast zijn we beiden verliefd geworden op de prachtige omgeving en het indrukwekkende pand.'

Belevingscentrum Par’Course

Restaurant De Beren Valkenburg opent in het nieuwe belevingscentrum Par’Course. Het voormalige pand van brouwerij De Leeuw is grondig gerenoveerd en is het nieuwe centrum voor recreatie -en culinaire liefhebbers. Het De Beren restaurant is een belangrijk onderdeel van dit nieuwe gastronomisch centrum in Valkenburg aan de Geul, midden in het beschermde natuurgebied Heuvelland.

De Beren restaurant Valkenburg

Horecaformule De Beren laat zich niet afschrikken door de wereldwijde pandemie en opent vol trots het derde restaurant in Limburg, in navolging van Roermond en Kerkrade. De locatie biedt plaats aan 83 gasten binnen -en 136 gasten op het terras. Het grote terras biedt de gasten een bijzondere buitenbeleving in de groene omgeving van Heuvelland.

Het restaurant is modern en eigentijds ingericht met luxe ronde zitjes en een grote centrale bar. De zaak heeft een warme uitstraling en is modern gedecoreerd met prints en planten. De keuken is voorzien van een houtskoolgrill voor de bereiding van een uitgebreid assortiment aan vlees-, vis- en vega(n) gerechten.