Nieuwe vestiging Beers & Barrels opent in Rotterdam

Nieuwe vestiging Beers & Barrels opent in Rotterdam

Beers & Barrels krijgt een vierde locatie. Naast Utrecht (2) en Breda krijgt nu ook Rotterdam een horecavestiging van Beers & Barrels. Op 6 april wordt de nieuwste vestiging geopend.

Deze vierde locatie van Beers & Barrels, een concept van RCE, Restaurant Company Europe, vestigt in het pand van het voormalige Breakaway Café aan het Central Plaza, op de hoek van Weena en Karel Doormanstraat.

‘Rotterdam is een mooie aanvulling op de locaties in Utrecht en Breda en ondersteunt de groeistrategie van RCE. Beers & Barrels Rotterdam is ingericht volgens het nieuwe concept, waarmee in de toekomst een bredere doelgroep wordt aangesproken,’ kondigde de directie eerder aan.

Bij Beers & Barrels wordt het bier gewogen en betalen gasten per kilogram,  (Heineken 10,50 euro p kg), als ze gebruik maken van een eigen taptafel tenminste. In de vestigingen van dit concept staan verder zonder 100 bieren op de kaart. Ook serveren ze zowel borrels, lunch als diners.

Restaurant Company Europe

Restaurant Company Europe is het overkoepelende moederbedrijf van horecaconcepten als Loetje, Stan&Co, Happy Italy, Beers & Barrels en Popo The Mexican. RCE is de grootste horecagroep van Nederland.