Nieuwe vestiging Beers & Barrels op komst

Nieuwe vestiging Beers & Barrels op komst

Beers & Barrels krijgt een vierde locatie. Naast Utrecht (2) en Breda krijgt nu ook Rotterdam een horecavestiging van Beers & Barrels.

Deze vierde locatie van Beers & Barrels, een concept van RCE, Restaurant Company Europe, vestigt in het pand van het voormalige Breakaway Café aan het Central Plaza, op de hoek van Weena en Karel Doormanstraat.

‘Rotterdam is een mooie aanvulling op de locaties in Utrecht en Breda en ondersteunt de groeistrategie van RCE. Voorafgaand aan de opening zal de locatie eerst grondig worden verbouwd. In deze verbouwing wordt ook een restyling van het Beers & Barrels concept meegenomen, waarmee in de toekomst een bredere doelgroep wordt aangesproken,’ kondigt de directie aan.

Mad Mick’s Breakaway Café – al sinds 1993 een begrip in Rotterdam - moet wijken voor de nieuwe Beers & Barrels. Daarmee verdwijnt de eerste ‘flair’-cocktailbar van Nederland.

Bij Beers & Barrels wordt het bier gewogen en betalen gasten per kilogram,  (Heineken 10,50 euro p kg), als ze gebruik maken van een eigen taptafel tenminste. In de vestigingen van dit concept staan verder zonder 100 bieren op de kaart. Ook serveren ze zowel borrels, lunch als diners.

Restaurant Company Europe

Restaurant Company Europe is het overkoepelende moederbedrijf van horecaconcepten als Loetje, Stan&Co, Happy Italy, Beers & Barrels en Popo The Mexican. Met meer dan 50 restaurant en café-locaties in het hele land is RCE de grootste horecagroep van Nederland.

RCE omvat ook horecaconcepten met slechts een vestiging, denk aan De Waag in Leiden, Weesper in Amsterdam, Bij Kees in Houten en Poortugal, Mama Kelly in Den Haag en Olivier in Utrecht.