nieuws

Debuut breidt portfolio uit met Beers & Barrels

Café 2590

Debuut Horeca neemt vanaf 15 februari 2019 de exploitaties over van Beers & Barrels, een eigentijds en sfeervol bar-restaurant concept waarin bier een belangrijke rol speelt.

Debuut breidt portfolio uit met Beers & Barrels

Deze uitbreiding is de eerste overname in de samenwerking tussen Waterland en Debuut Horeca die afgelopen zomer tot stand kwam. Debuut Horeca heeft de ambitie om te groeien en heeft meerdere overnames in de planning.

Ambitieuze groei

Beers & Barrels heeft twee vestigingen in Utrecht en een vestiging in Breda. Het bestaande concept, de identiteit en het medewerkersbestand van Beers & Barrels blijft behouden. De komende maanden wordt Beers & Barrels geïntegreerd in Debuut Horeca. Debuut Horeca heeft al een aantal locaties op het oog om het aantal exploitaties onder de naam Beers & Barrels te vergroten. ‘Het concept is een uitstekende aanvulling op het bestaande aanbod in de horecaportefeuille van Debuut Horeca. Ons doel is en blijft verrassende concepten op bijzondere locaties door heel Nederland te openen. Elk bezoek zorgt voor een unieke ervaring. De sfeer en ambiance van Beers & Barrels gaan een absolute bijdrage leveren aan ons doel’, aldus directielid Fred Bus.

Debuut Horeca
Debuut staat op 44 in de Misset Horeca Top 100 2018 van grootste bedrijven en merken. Met nu nog 30 locaties, 17 formules, 3 miljoen gasten en een omzet in 2018 van 52 miljoen is Debuut Horeca een belangrijke speler in de horecawereld. De horecaconcepten van Debuut Horeca bevinden zich op bijzondere locaties door heel Nederland en vele zijn ware begrippen waaronder Popocatepetl The Mexican, De Vooruitgang, Breakaway, Stan&Co en Belgian Beer Café Olivier. Debuut Horeca heeft als doel om toonaangevend te zijn in gastvrijheid door veelzijdige en spraakmakende horecaconcepten neer te zetten.

Foto's