The Florian hotel sluit zich aan bij Convention Bureau

The Florian hotel in Hoofddorp sluit zich aan bij Convention Bureau Event Park Amsterdam, het Convention Bureau van regio Haarlemmermeer.
Delen:

Het hotel, geen onderdeel van een keten, staat met name bekend om het speciale design en de focus op duurzaamheid. Daarnaast werkt het hotel samen met Hotels For Trees, een initiatief wat de kostenbesparingen voor kamerreiniging omzet in nieuw geplante bomen.

The Florian is een klein toegankelijk, inspirerend en huiselijk hotel waar men niet alleen terecht kan voor een overnachting. Iedereen is ook van harte welkom voor een lekkere lunch, een fijne flexwerkplek, verrassende vergaderruimtes, Personal Training in de gym of groepslessen ruimte, een culinaire maaltijd in restaurant ‘Dine with Florian’ of een lekkere borrel aan de prachtige ronde bar in het atrium.

Duurzame locatie

Michiel Smilde, destination manager van Convention Bureau Event Park Amsterdam, is blij met The Florian hotel als nieuwe partner. ‘ The Florian is een uniek hotel met een hoge onderscheidende factor, dat gerund wordt door hele enthousiaste hotelprofessionals. Wij merken dat de planner steeds vaker op zoek is naar specifiek duurzame locaties. Wat dat betreft past The Florian precies in in het plaatje.’

Beschikbaar, bereikbaar en betaalbaar

Het Convention Bureau heeft als motto de 3 B’s: beschikbaar, bereikbaar én betaalbaar. Of, internationaal gezien, de 3 A’s: available, accessible, affordable.