Restaurant Vrijdag Deventer failliet, inboedel geveild  

Restaurant Vrijdag Deventer failliet, inboedel geveild  

Aan restaurant Vrijdag in Deventer is definitief een einde gekomen. Het 'all you can eat-concept' aan het Boreelplein werd vooral goed bezocht door gezinnen met kinderen

Het restaurant had een indoor speelparadijs. Dat is één van de vele opvallende kavels die nu op de veiling worden aangeboden.  

Ook de inventaris van het failliete restaurant Vandaag Amsterdam wordt momenteel geveild.

Restaurant Vrijdag failliet

Restaurant Vrijdag draaide al sinds 2014 mee in de horeca van Deventer. Inmiddels was het een begrip geworden waar ouders zich onbeperkt tegoed konden doen aan de lekkerste gerechten en de kinderen zich konden uitleven in het indoor speelparadijs.

Door de coronamaatregelen kon restaurant Vrijdag het hoofd echter niet langer boven water houden en is besloten het faillissement aan te vragen en de inboedel te veilen.

Op de veiling

Op de veiling worden 306 kavels aangeboden waaronder het indoor speelparadijs, de 6-delige pannenkoekencarrousel, een pizzabandoven, non-drip wijnautomaten, diverse design verlichting en andere bijzondere items uit de inrichting. Naast bovengenoemde items kan er namelijk ook worden geboden op de complete keukeninrichting zoals bakplaten, grills, werkbanken, snijmachines, een chocoladefontein, bordenwarmers en gastronormbakken, borden en schalen.  

Op maandag 25 april 2022 is er van 12.00-13.30 uur een kijkdag op Boreelplein 34 in Deventer. De online veiling is al van start gegaan en sluit maandag 25 april vanaf 20.00 uur. Op veel kavels kan al worden geboden vanaf 10 euro.