Sergio Herman door Gault&Millau verkozen tot 'Entrepeneur of the year'

Sergio Herman door Gault&Millau verkozen tot 'Entrepeneur of the year'
Sergio Herman

Restaurantgids Gault&Millau België heeft maandag - na een coronapauze van twee jaar - op het gastronomische evenement de Culinary Innovators uitgereikt. Sergio Herman ontving er de titel 'Entrepeneur of the Year'.

De culinaire gids bekroont ondernemers die een sprong in het diepe durven te wagen. Meer dan honderd personen en organisaties werden geselecteerd als kandidaat voor een award, slechts tien konden hun nominatie verzilveren.

Éen van de grootste horecaondernemers

Gault&Millau België meldt over Sergio Herman, dat hij uitgroeide van topchef, tot één van de grootste horecaondernemers van de Lage landen. Naast Le Pristine, Pure C, AIRrepublic, AiRcafé, Blueness Cadzand, Blueness Antwerpen en diverse Frites Atelier’s komen er nog een paar heel creatieve projecten aan in diverse landen, aldus de culinaire gids.

Naar verluidt opent Herman ook een Le Pristine in Singapore. Eerder meldde hij al daar gesprekken te voeren met een hotel.

Inspiratie

Gault&Millau: 'Niet alleen Hermans onuitputtelijke inspiratie zorgt voor zijn succes, maar ook het feit dat hij jonge chefs weet te inspireren.'