Nog twee weken om Terras Top 100 2022 Parel te nomineren

Nog twee weken om Terras Top 100 2022 Parel te nomineren
Parel Marlijn Drost van de Terras Top 100 2021

Ondernemers in de Terras Top 100 2022 die één van hun medewerkers in het zonnetje willen zetten, kunnen diegene nog tot 9 juni nomineren.

Wie heeft zich - al dan niet het afgelopen jaar - onderscheiden, onmisbaar gemaakt of betekent gewoon veel voor je zaak? Of wellicht heb je iemand in dienst die juist een steuntje in de rug nodig heeft of een plekje voor het voetlicht verdient. Nomineer diegene dan voor de Terras Top 100 2022 Parel.

Ondernemers die dit jaar in de Terras Top 100 staan kunnen hun Parel nomineren door een mail te sturen naar terrastop100@vmnmedia.nl.

In deze mail kunnen zij motiveren waarom zij denken dat hun medewerker de titel Parel van het Jaar verdient. Van alle inzendingen kiest de redactie van Misset Horeca vervolgens de beste.

Bekendmaking op Terras Top 100 2022

Nominaties voor de Parel van de Terras Top 100 2022 kunnen nog tot 9 juni ingezonden worden. Uiteraard is het de bedoeling dat de genomineerde hier niets van weet.

Zodra de keuze gemaakt is, zal de redactie contact opnemen met de ondernemer en zal de motivatie omgezet worden naar een verhaal dat in de speciale Terras Top 100-uitgave verschijnt.

Op het evenement waar de lijst onthuld wordt, maandag 4 juli bij Brasa in Purmerend, zal de Parel dan ook in het zonnetje gezet worden.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.