Naomi van Elten: Terras Top 100 Parel van De Hessenkar

Naomi van Elten: Terras Top 100 Parel van De Hessenkar
Naomi van Elten, van de Hessenkar; Parel van de Terras Top 100 2019.

Gastvrijheid en vakkennis overbrengen op collega's, gasten in de watten leggen en voor het bedrijf een onderscheidende cocktail- en koffiekaart produceren. Naomi van Elten is van veel markten thuis en dit jaar De Parel van de Terras Top 100.

Andy en Hetty Boutsen weten het zeker: zij willen hun medewerkster Naomi van Elten nomineren voor de Parel van het Jaar van de Terras Top 100 2019. Een pluim die ze verdient, aldus de ondernemers achter het terras van De Hessenkar in Achterveld.

‘Naomi verdient een pluim voor haar enorme inzet als gastvrouw in ons bedrijf.’ Zo beginnen Hetty en Andy Boutsen hun motiverende mail aan de redactie van Misset Horeca. Hun mail springt eruit tussen alle inzendingen van diverse werkgevers die vinden dat zij dé Parel van het Jaar in hun bedrijf hebben werken.

‘Naomi werkt erg motiverend voor het team en ze weet op een héél subtiele manier onze medewerkers te enthousiasmeren en productief te krijgen. In haar functie weet ze gastheerschap en productkennis goed over te brengen op medewerkers. Het zorgt ervoor dat er zelfs een wachtlijst is voor medewerkers, zowel in de bediening als in de afwas.’

De Hessenkar in Achterveld.

De Parel van het Jaar
Jaarlijks vraagt Misset Horeca aan de deelnemers van de Terras Top 100 één van hun medewerkers te nomineren. Wie heeft zich onmisbaar gemaakt, wie onderscheidt zich, wie verdient een pluim of juist een steuntje in de rug? Elke werkgever kan één werknemer nomineren middels een mail. De beste, leukste, meest ontroerende motivatie wordt door de redactie van Misset Horeca verkozen tot Parel van het Jaar van de Terras Top 100.Voorgaande Parels van de Terras Top 100
2018 - Annemarie Bruines, De Groes, Zelhem
2017 - Jolanda Ott-Rauch, De Korte Duinen, Soest
2016 - André Homan, Het Rheins, Enter
2015 - Anouk de Hamer, Oranjeplaat, Arnemuiden

Cocktail- en koffiekaart

Het zijn niet alleen de ondernemers en de medewerkers die enthousiast zijn over Naomi, zo lezen we.Hetty Boutsen: ‘Ook onze gasten lopen met haar weg. Ze trekt gasten aan als een magneet. Er heerst op ons terras altijd een goede sfeer en zij weet gasten ook met elkaar te verbinden.’ Volgens de ondernemers leidt dit tot diverse gezellige ontmoetingen op hun terras nabij Leusden. ‘En dat zorgt dus weer voor een terugkeer van onze gasten.’

Maar ook áán het bedrijf wordt flink gewerkt, mede door Naomi. ‘Zij heeft ervoor gezorgd dat we bij De Hessenkar tegenwoordig een zeer aantrekkelijke cocktail- én koffiekaart hebben. Hiervoor komen onze gasten speciaal terug.’
Het is voor Hetty en Andy Boutsen duidelijk. ‘Voor ons en onze gasten is Naomi een topper en dus De Parel van 2019


Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.