Yays gaat locatie openen in Scheveningen

Yays gaat locatie openen in Scheveningen

Yays heeft op vastgoedbeurs Provada de handtekening gezet onder een overeenkomst met Re:Born Real Estate voor een Yays in Scheveningen met 66 serviced apartments.

Yays gaat locatie openen in Scheveningen
Van links naar rechts: Joris Tensen Head of Development Yays, Zachary Schwartz CEO Yays, Niel Slob CEO Re:Born, Jouke Hennipman Real Estate Developer Re:Born Real Estate. Foto: Mandy Brander fotografie voor Provada

Yays en Re:Born Real Estate slaan de handen ineen in hartje Scheveningen. De vastgoedontwikkelaar werkt momenteel aan de plannen om een verouderd kantoorpand aan de Gevers Deynootweg 61 te herontwikkelen.

Voor de komende 20 jaar zal het worden ingericht tot een nieuwe Yays. Na een intensieve samenwerking van afgelopen periode tussen beide partijen onder leiding van Joris Tensen, Head of Development van Yays en Jouke Hennipman, Real Estate Developer van Re:Born, hebben Zachary Schwartz, CEO van Yays Group en Niel Slob CEO van Re:Born tijdens vastgoedbeurs Provada 2022 het langdurig huurcontract getekend.

Yays Scheveningen tweede in Den Haag

Yays opende begin 2021 in Den Haag al Yays The Hague Willemspark, dat eerder dit jaar een Serviced Apartments Award 2022 won.

Zachary Schwartz, sinds vorig jaar CEO van Yays Group: ‘we zijn trots om een tweede locatie in gemeente Den Haag te openen en enthousiast om mee te helpen om deze buurt in Scheveningen opnieuw tot bloei te laten komen. We kijken uit naar de samenwerking met Re:Born en zijn er van overtuigd dat we, in de samenwerking met al onze partners, innovatief zijn als het gaat om de functionaliteit en het design in de serviced apartments sector.

Niel Slob, Founder & CEO Re:Born: ‘Met Yays hebben we een partner gevonden die één op één aansluit bij onze idealen dynamisch, dierbaar en duurzaam. Met deze circulaire en gasloze herontwikkeling willen we de verloren grandeur terugbrengen naar Scheveningen. Bovendien hebben we elkaar gevonden in aanpasbaarheid van het gebouw. Op de korte termijn kan Yays straks per seizoen inspelen op de markt door meerdere studio’s te koppelen tot twee en drie kamerappartementen en op de lange termijn is het geschikt om te wonen en als hotel en kantoor.’

66 of 34 serviced apartments van Yays

Re:Born is de ontwikkelende belegger en wil aan de hand van hun dynamische & duurzame visie de grandeur terug in het verouderde ´Seaview´ pand. Het pand dateert van 1982 en bestaat uit acht verdiepingen. De locatie kent een rijke historie waarbij de eerste beelden met bebouwing teruggaan naar 1880. De grandeur die in het verleden aanwezig was in Scheveningen is met de huidige type bebouwing op veel plekken verdwenen. Het nieuwe ontwerp is gebaseerd op het dierbare gebouw vanuit het verleden.

Zo zag de locatie van Yays Scheveningen er vroeger uit.
Zo zag de locatie van Yays Scheveningen er vroeger uit.

Het pand zal voor Yays worden omgebouwd worden tot 66 serviced apartments, die kunnen worden gekoppeld tot 34 grotere appartementen.

Dat laatste is een gevolg van het nieuwe kamerdesignconcept van Yays, waarin blokken van een éénslaapkamerappartement en een studio worden gebouwd. Deze kunnen afzonderlijk worden ingezet, of na wegklappen van een ‘connecting wall’ als tweekamerappartement worden verhuurd. Schwartz lichtte dit concept vorige maand toe in een interview met Misset Horeca. De kosten om een Yays te realiseren liggen tussen de €150.00 en €200.000 euro per blok van een studio en een éénslaapkamerappartement.