Serviced Apartments Award 2022 voor Yays Den Haag

Serviced Apartments Award 2022 voor Yays Den Haag

Yays heeft met de locatie Den Haag Willemspark een Serviced Apartment Awards 2022 gewonnen in de categorie Best Property 21 to 70 units. Hiermee is dit de enige Nederlandse winnaar dit jaar.

Serviced Apartments Award 2022 voor Yays Den Haag

De Serviced Apartment Awards zijn de enige awards voor en door de internationale sector van serviced apartments, aparthotels, long en short-term verhuur. Yays was in totaal in drie categorieën genomineerd, en won er één: Best Property 21 to 70 units met de locatie Den Haag Willemspark.

Amsterdam Docklands was nog genomineerd in de categorie Best property 71+ units en Yays als geheel stond op de shortlist voor de award voor Best operator 200+ units.

In totaal waren 19 Serviced Apartment Awards te verdelen, voor individuele locatie, voor bedrijven en voor personen in de serviced apartments sector. Behalve de drie nominaties voor Yays waren er dit jaar geen Nederlandse kanshebbers.

Serviced Apartment Awards voor Yays Den Haag

‘We zijn ontzettend vereerd deze prijs in ontvangst te mogen nemen’, zegt Zachary Schwartz, ceo van Yays Group. ‘We willen de organisatie en de jury van de Serviced Apartment Awards bedanken voor het vertrouwen en voor het faciliteren van dit event. Nu Den Haag open is, zijn we trots om onze buurtpartners en routes met onze gasten te delen. De toekomst ziet er positief uit voor Yays: we zullen blijven uitbreiden naar nog meer prachtige steden in Europa.’

Yays Willemspark is gelegen in een authentiek pand aan de koninklijke en charismatische Koninginnegracht. Het interieur heeft een warme uitstraling, gecombineerd met zachte materialen. De ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de stad achter de duinen. Yays The Hague Willemspark is open sinds voorjaar 2021 en is daarmee een van de nieuwste Yays-vestigingen. In april 2022 is ook Antwerpen aan het portfolio toegevoegd.