Yays opent begin 2021 een nieuwe locatie in Den Haag

Yays opent begin 2021 een nieuwe locatie in Den Haag

Na Amsterdam, Barcelona en Parijs opent het van oorsprong Nederlandse 'serviced apartments' concept Yays in 2021 twee nieuwe locaties: in Den Haag en Antwerpen. Voor de Haagse locatie worden middels een 'recruitment day' medewerkers geworven.

Yays Koninginnegracht is de nieuwste toevoeging aan het Yays portfolio en de eerste locatie in Den Haag. Yays Den Haag Koninginnegracht opent begin 2021 en biedt 53 boetiekappartementen, variërend van studio’s van ongeveer 21m2 tot twee-slaapkamer appartementen van 50m2, in een gerenoveerd pand met 24/7 conciërgeservice op locatie.

Om medewerkers te werven, wordt op 15 oktober de derde Yays, You! recruitment day. De dag zal bestaan uit een reeks workshops en sociale activiteiten die zullen leiden tot de selectie van een openingsteam voor de nieuwe locatie.

De Yays, You! formule, gebruikt in eerdere edities in Amsterdam en Parijs, is succesvol gebleken bij het werven van hospitality professionals die in staat zijn om de echte Yays ervaring te bieden.

Thijs Scheepers is de Master Concierge (general manager) van Yays Koninginnegracht. Hij brengt ruime operationele managementervaring binnen de hospitality branche met zich mee. Recentelijk is Thijs vanuit de Cariben naar Den Haag verhuisd en zal verantwoordelijk zijn voor het opzetten en runnen van de operatie in Yays Den Haag.

‘Ik verheug me op de opening van de eerste Yays Den Haag en het uitrollen van het Yays concept in de stad’, zegt Scheepers. ‘Ik kijk er naar uit om het toekomstige team te ontmoeten tijdens de Yays, You! recruitment day en volgend jaar onze gasten te helpen de buurt te ontdekken.’