Nieuwe editie (P)INK Hotel voorafgaand aan Pride Amsterdam

Nieuwe editie (P)INK Hotel voorafgaand aan Pride Amsterdam

INK Hotel Amsterdam - MGallery organiseert donderdag 28 juli, 10 dagen voor de Canal Parade van Pride Amsterdam, traditiegetrouw een groot feest om diversiteit en inclusiviteit te vieren.

Het is het zevende jaar dat INK Hotel een feest organiseert met de boodschap: don’t stop until you’re proud!

'Inclusiviteit zit ons DNA', aldus het INK Hotel Amsterdam. 'Sinds de opening in 2015 is diversiteit een van de belangrijkste pijlers van het hotel, zowel in het personeelsbeleid als naar gasten toe. Iedereen is welkom en er worden geen labels geplakt.'

Ieder jaar laat INK Hotel Amsterdam via een groot feest weten waar ze voor staan en traditiegetrouw gebeurt dit 10 dagen voor de Canal Parade, de parade over de grachten als onderdeel van Pride Amsterdam.

INK Hotel: kom vieren in pink madness

Jolanda Sadni Ziane, general manager van INK Hotel Amsterdam: 'Het maakt niet uit van wie je houdt, het maakt niet uit in welke religie je gelooft, het maakt niet uit welke culturele achtergrond je hebt, accepteer en respecteer elkaar. Zo creëer je een veilige omgeving. Als we deze kleine stap allemaal zetten, komen we al heel ver.'

'INK Hotel Amsterdam nodigt iedereen uit om in een pink madness het leven te vieren. Ook dit jaar is het feest vrij toegankelijk en krijgen gasten een feestelijk welkomstdrankje.'

INK goes PINK

Het don’t stop until you’re proud-feest is een van de vele initiatieven van INK Hotel Amsterdam dat in aanloop naar de Canal Parade voor de gelegenheid transformeert naar PINK Hotel Amsterdam.

Zo is er een speciale INKlusivity-suite ingericht en het restaurant van het hotel, PRESSROOM Amsterdam, serveert speciaal voor de gelegenheid een aangepast Pink Chef’s Menu.

Aan de bar kunnen gasten een Pink G&T bestellen en in de weekenden van 30 en 31 juli en 6 en 7 augustus wordt er tijdens de Bottomless Brunch onbeperkt roze bubbels geschonken.