Bagels en Beans wordt onderdeel van Vital Food Group

Bagels en Beans wordt onderdeel van Vital Food Group
Fotocredits: Jan-Joris Heling

Franchiseformule Bagels & Beans wordt onderdeel van de Vital Food Group B.V., de moederorganisatie van Bakker Bart en Bakerstreet

Algemeen directeur Siad Awwad: 'De Vital Food Group wil haar Nr. 1-positie in Nederland op het gebied van ontbijt, lunch, koffie en tussendoor nog sterker neerzetten. Bagels & Beans past hier uitstekend bij. De toevoeging van Bagels & Beans geeft ook enorme kansen en deze stap zal ongetwijfeld bijdragen aan de groeikracht en de vitale toekomst van onze organisatie'.

Overname Bagels & Beans

De Vital Food Group heeft het initiatief genomen voor de samenwerking, aldus de woordvoerder in Utrecht. Het besluit is genomen op basis van de zeer positieve gesprekken, de uitgesproken groeiambities en het vertrouwen tussen de managementteams en aandeelhouders van Vital Food Group en Bagels & Beans.

80 zaken

Bagels & Beans omvat een franchiseformule met ruim 80 zaken en een groothandel en heeft haar hoofdkantoor in Utrecht. De eigenaren Ronald Bakker, Ninande Thio en operationeel directeur Lizan van der Pol hebben met Bagels en Beans een eigentijds en onderscheidend Bagel- en Espressobarconcept neergezet. Ronald en Ninande blijven betrokken als adviseurs en Lizan van de Pol zal haar werkzaamheden  als verantwoordelijke voor Bagels & Beans voortzetten met het oog op de ambitieuze groeidoelstellingen. Ninande Thio, Ronald Bakker en Lizan van der Pol zullen ook medeaandeelhouder van Vital Food Group worden.

De belangen van de Bagels & Beans franchisenemers blijven voorop staan en de strategie van Bagels & Beans blijft ongewijzigd.