Samenwerking Euro-Toques met BBB Maastricht en Folie Culinaire

Samenwerking Euro-Toques met BBB Maastricht en Folie Culinaire
Links Yolande Vesters (voorzitter Euro-Toques Nederland) en rechts Silvie Slachter (beursmanager BBB Maastricht)

Met onder meer een eigen paviljoen en diverse wedstrijden, gaat Euro-Toques Nederland een samenwerking aan met de BBB Maastricht en Folie Culinaire.

Euro-Toques Nederland pakt samen met partners Palux en Culinaire Saisonnier groots uit in de samenwerking met horecavakbeurs BBB Maastricht en Folie Culinaire. Zo zijn er nieuwe wedstrijden, een Euro-Toques paviljoen en tal van netwerkmogelijkheden.

De samenwerking werd half maart ondertekend door Yolande Vesters, voorzitter Euro-Toques Nederland en Silvie Slachter, beursmanager BBB Maastricht. Euro-Toques is een samenwerking van ambachtelijke koks en tevens de grootste restaurantvereniging van Nederland.

Tijdens de beurs, op maandag 9 oktober, vindt onder meer de Euro-Toques Nederland Bronckhorster Food & Beer Battle plaats. Hier gaan chefs en maîtres in duo’s de strijd met elkaar aan om de beste bier-spijs combinaties te presenteren aan een gerenommeerde jury.

Euro-Toques Paviljoen op Folie Culinaire

Het nieuwe Euro-Toques Nederland paviljoen is te vinden op Folie Culinaire, het exclusieve gedeelte van BBB Maastricht dat zich focust op het midden tot hoog segment. Hier worden diverse producten van hoogwaardig niveau gepresenteerd.

Daarnaast wordt ook de Folie Culinaire Partner Lounge ingericht waar relaties elkaar kunnen ontmoeten in een gastvrije ambiance. 'Hier zal Euro-Toques zijn internationale relaties ontvangen en zorgen voor een waardevolle ontmoetingsplek voor horecaprofessionals uit het hoger segment', aldus de organisatie.