Terras Top 100 Publieksprijs: stembussen nog vijf weken geopend

Terras Top 100 Publieksprijs: stembussen nog vijf weken geopend

Terrassen die kans willen maken op de Terras Top 100 Publieksprijs, hebben nog iets meer dan vijf weken om stemmen te werven.

Naast een plek in de Misset Horeca Terras Top 100 kunnen deelnemers aan de wedstrijd ook de Terras Top 100 Publieksprijs in de wacht slepen. En daar zijn veel stemmen voor nodig.

Want welk bedrijf de Publieksprijs wint is aan jullie gasten, zij stemmen op hun favoriet. Het bedrijf met de meeste stemmen, wint de publieksprijs. En de stembussen zijn vanaf vandaag geopend.

Stemmen van gasten voor Terras Top 100 Publieksprijs

Wie deelneemt aan de Terras Top 100 is automatisch genomineerd voor de Publieksprijs 2023. Het is aan de deelnemers zelf om zoveel mogelijk stemmen te werven. Om hen hierbij te ondersteunen, heeft Misset Horeca een digitaal promotiepakket samengesteld

Gasten kunnen van 19 april 2023 tot en met 11 juni 2023 stemmen op hun favoriete terras. Stemmen gaat via missetterrastop100.nl/publieksprijs. Per persoon mag niet meer dan één stem worden uitgebracht. Na 11 juni worden alle stemmen geteld en eventuele onrechtmatige stemmen of dubbele stemmen verwijderd.

De winnaar wordt tijdens het Terras Top 100 Event op 26 juni 2023 bij De Veranda in Amsterdambekendgemaakt.