The Dylan biedt nieuwe medewerkers 3 maanden gratis woonruimte

The Dylan biedt nieuwe medewerkers 3 maanden gratis woonruimte

The Dylan Amsterdam biedt nieuwe medewerkers in de restaurants sinds kort de mogelijkheid om drie maanden gratis te wonen in het centrum van Amsterdam.

The Dylan Amsterdam biedt 3 maanden gratis woonruimte voor nieuwe medewerkers in de restaurants van het hotel. Zo wil het bedrijf de overgang zo soepel mogelijk maken. Door hen de mogelijkheid te bieden om 3 maanden gratis te wonen, hoeven ze zich geen zorgen te maken over huisvesting in de eerste maanden van hun nieuwe baan bij The Dylan. 

‘Het helpt ons om talentvolle mensen aan te trekken en te behouden, zodat we onze gasten de beste service kunnen blijven bieden’, zegt general manager, René Bornmann. ‘We beseffen dat het vinden van betaalbare woonruimte in Amsterdam een uitdaging kan zijn, dus we willen onze nieuwe medewerkers helpen zich thuis te voelen en buiten werk te kunnen genieten ons mooie Amsterdam.’ 

Het aanbod van gratis woonruimte is een aanvulling op de arbeidsvoorwaarden die The Dylan Amsterdam biedt aan medewerkers. Zo krijgen zij bijvoorbeeld ook een volledig vergoede Swap fiets, waarmee zij zich gemakkelijk door de stad kunnen verplaatsen, naast kortingen op zorgverzekeringen. Ook biedt het hotel 50 procent korting op restaurantrekeningen bij 19 hotels in Amsterdam. Tevens krijgen alle nieuwe medewerkers een diner en overnachting in het hotel cadeau. De woonruimte is een mooie aanvulling op een genereus pakket van benefits. 

Over The Dylan Amsterdam 

The Dylan Amsterdam heeft 40 kamers en suites, in vier verschillende interieurstijlen. Haar Restaurant Vinkeles, onder leiding van Executive Chef Jurgen van der Zalm en Maître-Sommelier Natasja Noorlander, werd in 2023 bekroond met twee Michelinsterren. Het restaurant bevindt zich in een 18e-eeuwse bakkerij, omringd door oude ovens die in het verleden hebben gediend voor het bakken van broden voor het Ouderen & Armen Kantoor. 

In 2016 opende The Dylan Amsterdam Bar Brasserie Occo. Kwalitatief hoogstaande producten, vakmanschap en persoonlijke service staan er centraal. Tegenwoordig vooral bekend om de high wine en verrassende signatuurcocktails.