Lseven Boxtel
Spanning op arbeidsmarkt neemt licht af, minder vacatures in de horeca
De Nederlandse arbeidsmarkt is in het tweede kwartaal iets minder krap geworden, zegt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Zowel het aantal...
De Nederlandse arbeidsmarkt is in het tweede kwartaal iets minder krap geworden, zegt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Zowel het aantal...
Goed personeel vinden in de horeca blijft moeilijk. Ondernemer Frank van Meegen van restaurant De Zoes in Helden heeft echter een strategie gevonden...
Bep van Mokum is het nieuwe gezicht van Ron Gastrobar aan de Sophialaan in Amsterdam. Het beroemde typetje uit Jiskefet is per 1 mei 'in dienst'...
Geen onderwerp dat meer besproken wordt in de horeca dan het personeel. Aannemen van horecapersoneel, behouden, en belonen. In dit artikel bundelt...
Hoewel het voor horecaondernemers niet altijd eenvoudig is om de jeugd aan zich te binden, dromen er nog altijd tal van jongeren van een mooie...
Ondernemers in de horeca staan regelmatig voor de uitdaging nieuwe personeelsleden te werven. Of het nu gaat om een afwasser, kok of een...
Maritim Hotel Amsterdam, dat volgend jaar zijn deuren opent, lanceert deze week een unieke campagne om teamleden te werven. Het hotel gaat zijn...
Voor elke medewerker is het prettig het gevoel te hebben dat 'ie voldoende beschikt over alle kennis en skills die nodig is voor het uitvoeren van...
Een selecte groep werkzoekende Amsterdammers is gestart met een gespecialiseerde opleiding tot bartender. Zij krijgen hiermee een kans op de...
The Dylan Amsterdam biedt nieuwe medewerkers in de restaurants sinds kort de mogelijkheid om drie maanden gratis te wonen in het centrum van...