Skylounge van DoubleTree omgetoverd tot nieuwe rooftop LuminAir

Skylounge van DoubleTree omgetoverd tot nieuwe rooftop LuminAir

DoubleTree by Hilton Amsterdam opent op 29 juni de nieuwe rooftopbar LuminAir. De voormalige Skylounge is door King Kongs omgetoverd tot een skybar met terras en privé-evenementenruimte. Onder steeds veranderde 'wolkenvelden' genieten gasten van cocktails en bites.

Met Amsterdam als inspiratiebron staat LuminAir voor energie, kunst, kleur en steeds veranderende luchten. De designers van King Kongs weerspiegelen de sfeer van de lucht boven de bar. Het moderne interieur is een continu veranderend canvas van kunst en licht, met dank aan de wolkvormige installaties en lichtprojecties. Dit wordt geaccentueerd door warme verlichting en pluche designmeubels. Het grote terras en ramen van vloer tot plafond zorgen ervoor dat je letterlijk en figuurlijk in de wolken belandt.

Cocktails en internationale bar bites in LuminAir

In LuminAir draait het om de mixologie, met een signature Lumen Menu bestaande uit cocktails die zijn gecreëerd op basis van de intensiteit van licht en warmte. Het menu kenmerkt zich door een combinatie van vertrouwde smaken en vernieuwende technieken. Het aanbod van moderne en internationale bar bites bestaat uit toegankelijke gerechtjes die geschikt zijn om te delen, zowel overdag als ’s avonds en ’s nachts.

Omdat LuminAir werkt aan een hoger doel, is de basis van het culinaire aanbod duurzaam, met een focus op zowel zero- of minimal waste-technieken als op lokale producten.

De soulvolle loungemuziek die de huis-dj’s draaien, vormt de levendige en upbeat soundtrack van LuminAir. Terugkerende evenementen vormen de highlights op de sociale agenda van de stad.

Privé-evenementenruimte van LuminAir

De evenementenruimte van LuminAir, Eclipse, is ontworpen met exclusiviteit in het achterhoofd. Het is een privé-cocktailbar-lounge en -terras met een uitzicht op de stad. Een locatie voor high society-evenementen, luxe productlanceringen, creatieve pop-ups en decadente privéfeesten.

De soft opening van Luminair is medio juni. De deuren openen voor het publiek op 29 juni 2023.

Rooftophoreca zit in de lift. In Nederland kun je op steeds meer plekken borrelen en eten op het dak. Misset Horeca selecteert 16 geslaagde rooftopbars verspreid over het land.