
Zo lok je gasten naar een rooftop: tips en 11 tools
Stopkracht is het toverwoord om gasten te trekken naar je terras of restaurant op straatniveau. Dat element ontbreekt bij een rooftop. Hoe zorg je...
Stopkracht is het toverwoord om gasten te trekken naar je terras of restaurant op straatniveau. Dat element ontbreekt bij een rooftop. Hoe zorg je...
Ondernemen op een rooftopterras vraagt om creativiteit. Zon, wind en veiligheid beïnvloeden de te maken keuzes bij de inrichting en het interieur....
De Amsterdamse horeca- en vastgoedondernemer Ramez Ramzy breidt het horeca-imperium van zijn familie uit door de skylounge op de 21e etage van het...
Bij een dakterras uitbaten komt veel kijken. Een door Misset Horeca uitgezette enquête onder Nederlandse rooftoplocaties maakt de voordelen én de...
Rooftophoreca zit in de lift. In Nederland kun je op steeds meer plekken borrelen en eten op het dak. Misset Horeca selecteert 16 nieuwe en geslaagde...
The Den, a Tribute Portfolio Hotel, dat in maart opende in Den Bosch, heeft een nieuw f&b concept toegevoegd: Current Rooftop Bar. Uiteindelijk komt...