Cima is een rooftop bar met een Mexicaanse pulse en een voorliefde voor avontuur. Hoog boven de stad, op één van de meest iconische locaties van Amsterdam, brengt Cima een combinatie van zonsondergangen, handgemaakte cocktails van de tap met een Mexicaanse twist en muziek die de nacht tot leven brengt.
Muziek, taptails en Mexicaanse flair
Muziek is een essentiële component van de Cima-ervaring. DJ-sets zorgen hiervoor. Het terras is verscholen tussen de daken van woningen en biedt een intieme sfeer.

Naast de taptails, handgemaakte cocktails die snel uit de tap worden geserveerd, biedt het cocktailmenu, ontwikkeld door de Belgische mixoloog Paul Morel, een gedurfde Mexicaanse twist. Er is ook een open keuken met een chef’s table. Bij Cima ligt de focus op het beleven van de avond. Het Mexicaans geïnspireerde menu met shareable bites, bereid door de Mexicaanse head chef Jeniffer Calderon, passen perfect bij de cocktail beleving. Van verse ceviches tot taco’s, alles is te delen.
'Cima wordt de place to be. Ik zie mensen langslopen voor een cocktail voor het diner, vrienden die samenkomen vanwege de sfeer, vanwege de muziek, vanwege de cocktails, omdat ze het Chef’s table menu willen met alle mezcals op de lijst. Gasten komen in de winter voor de warme sfeer, en in de zomer om de zonsondergang te zien. Cima is alles in één,' aldus Joan Rull, director of beverage & food.








