Magnicity opent restaurant en bar op de bovenste verdiepingen Zalmhaven

Magnicity opent restaurant en bar op de bovenste verdiepingen Zalmhaven

Magnicity, actief in stedelijke recreatie op grote hoogte, opent eind dit jaar een innovatief restaurant- en bar concept- en experience op de 57e en 58e verdieping van De Zalmhaven.

Met een hoogte van 215 meter biedt De Zalmhaven uitzicht op de Rotterdamse skyline. Zalmhaven CV en Magnicity hebben een langjarig huurcontract getekend voor de twee verdiepingen. Vooral de hoogwaardige en moderne uitstraling, de ligging, de potentie voor een uniek concept en uiteraard het uitzicht trok Magnicity naar De Zalmhaven.

Bijzondere beleving

Magnicity staat bekend om haar locaties die meeslepende ervaringen bieden. Het bedrijf is specialist op het gebied van stedelijke vrijetijdsbesteding op grote hoogte en beheer van panoramische observatoria en restaurants. Zo is het bedrijf eveneens eigenaar van de Rotterdamse Euromast en exploiteert het bedrijf op diverse plekken in de wereld, waaronder Parijs, Chicago en Berlijn.

Alexia Vettier, ceo van Magnicity: 'De exploitatie van de bovenste verdiepingen van De Zalmhaven in Rotterdam is een mijlpaal voor Magnicity. Wij geloven in de ontwikkeling van Rotterdam en haar enorme potentie. De Zalmhaven is meer dan een hoog gebouw in de stad met een prachtig uitzicht. Het is een nieuw icoon en een premium ervaring die perfect aansluit bij Magnicity.'

Bar, restaurant en beleving

Met het concept in De Zalmhaven creëert Magnicity een aanvullend aanbod in de stad. Dit gaat in samenwerking met de teams van de Euromast. Souad El Hamdaoui, huidig directeur van de Euromast en Dennis Vermeulen, benoemd tot general manager van deze nieuwe locatie, zullen het project leiden.

De locatie is ook te bezoeken om alleen het uitzicht te ervaren. De locatie zal de hele dag open zijn voor publiek. Iedereen kan zo genieten van een panoramisch uitzicht over Rotterdam.

Het moet meer worden dan alleen een spectaculair uitzicht op de stad. Het zal een reis vol ervaringen zijn waarbij bezoekers de stad ontdekken op gebieden als geschiedenis, cultuur en levensstijl.

Magnicity exploiteert het Paris Montparnasse Observatory (Tour Montparnasse) in Parijs, de Berliner Fernsehturm (TV-toren) in Berlijn en het 360 Chicago Observation Deck in Chicago.

Bekijk deze collectie

Conceptontwikkeling

Bij het starten, restylen of renoveren van een horecabedrijf heb je vaak wel een idee hoe het uiteindelijk moet worden. Maar hoe begin je? Hoe ontwikkel je een succesvol concept en waar moet je op letten bij de inrichting? In deze collectie tips en inspiratie voor ondernemers. Ook delen horecaondernemers hun ervaringen.