Tom Haines nieuwe corporate chef bij UMH Group

Tom Haines nieuwe corporate chef bij UMH Group

UMH Group, onder andere bekend van de George restaurants, heeft Tom Haines aangesteld als de nieuwe corporate chef.

De Engelse Haines brengt veel ervaring mee. Hij is afkomstig van The Breda Group, waar hij de rol van Corporate Chef vervulde. In Londen werkte hij bij Berners Tavern, het L’oscar Restaurant in het gelijknamige 5-sterren hotel, evenals het met een Michelin-ster bekroonde restaurant Angler.

'Met zijn open houding en ervaring in de keuken zal Tom ons helpen bij het aansturen en versterken van onze keukenteams. Zijn expertise en passie voor goed en lekker eten zullen een onschatbare bijdrage leveren aan ons groeitraject,' aldus Wessel Kuipers, algemeen directeur bij UMH Group.

UMH Group zit in een fase van uitbreiding, met de succesvolle opening van het achtste George-restaurant ‘Le Grand George’ net achter de rug en grootse plannen voor 2024. Hieronder valt de opening van de eerste internationale George in Curaçao en een nieuwe UMH-zaak in de Houthavens, wat het op een totaal van 13 locaties brengt.

Local hero

'We zijn zeer verheugd om Tom te verwelkomen in ons gedreven team,' zegt Kuipers. 'Zijn komst markeert een belangrijke stap voorwaarts in onze ambitie om uit te breiden en nieuwe ervaringen te bieden aan onze gasten. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Tom en zijn er van overtuigd dat hij een sleutelrol zal spelen in onze toekomstige successen.'

Haines: 'Ik ben enorm enthousiast om deel uit te maken van UMH Group en kijk ernaar uit om mijn passie voor koken te delen en bij te dragen aan de groei van het bedrijf. Samen zullen we niet alleen onze geliefde Amsterdammers blijven verrassen, maar ook buiten onze stad- en landgrenzen willen we bekend staan als de local hero. Daar gaan we op focussen.'

UMH Group is een groeiende, ambitieuze en toonaangevende Amsterdamse horeca groep, momenteel bestaande uit 11 zaken onder andere bekend van het brandlabel George.

Bekijk deze collectie

Medewerker in dienst

Verschillende aspecten spelen een rol als het gaat om medewerkers die aan het werk zijn. In deze collectie staan tips & tricks voor horecaondernemers als het gaat om het behouden en opleiden van medewerkers, samenwerken, inroosteren en ziekte. Ook delen ondernemers hun praktijkvoorbeelden.