Fresh Recruitment
Berend Boertje nieuwe chef-kok Maris Piper
Berend Boertje is de nieuwe chef-kok van culinaire brasserie Maris Piper.
Berend Boertje is de nieuwe chef-kok van culinaire brasserie Maris Piper.
The Breda Group met restaurants als Breda, Klein Breda en Maris Piper heeft zich opgesplitst, elk van de eigenaren heeft een restaurant onze zijn/haar hoede gekregen. Het drietal blijft nog wel op inkoopgebied samenwerken.
De partners van Trattoria Breda & Enoteca, Johanneke van Iwaarden, Freek van Noortwijk en Vagarsh Mogatsejan , sluiten de zaak om te verkopen.
De eigentijdse Trattoria Breda & Enoteca in Amsterdam van het trio achter The Breda Group opende 31 juli de deuren. Misset Horeca nam een kijkje en sprak met de partners Johanneke van Iwaarden, Freek van Noortwijk en Vagarsh Mogatseljan.
Het nieuwste restaurant van The Breda Group, Trattoria Breda & Enoteca, is een eigentijdse Italiaanse stijl trattoria met wijnbar. Het wordt gerund door het trio achter The Breda Group, Johanneke van Iwaarden, Freek van Noortwijk en Vagarsh Mogatseljan.
Guillaume de Beer, voormalig mede-eigenaar van The Breda Group, kondigt op social media trots aan dat hij de nieuwe eigenaar is van Bar Gui. De zaak opent op 1 april in Amsterdam.