Sweet Lake Wellness B.V.
Vargash Mogatseljan gaat Maris Piper nieuw leven inblazen
Maris Piper, in de Pijp in Amsterdam, is het enige restaurant dat de break-up van de Breda Group heeft overleefd.

Maris Piper, in de Pijp in Amsterdam, is het enige restaurant dat de break-up van de Breda Group heeft overleefd.

Berend Boertje is de nieuwe chef-kok van culinaire brasserie Maris Piper.

The Breda Group met restaurants als Breda, Klein Breda en Maris Piper heeft zich opgesplitst, elk van de eigenaren heeft een restaurant onze zijn/haar hoede gekregen. Het drietal blijft nog wel op inkoopgebied samenwerken.

De partners van Trattoria Breda & Enoteca, Johanneke van Iwaarden, Freek van Noortwijk en Vagarsh Mogatsejan , sluiten de zaak om te verkopen.

De eigentijdse Trattoria Breda & Enoteca in Amsterdam van het trio achter The Breda Group opende 31 juli de deuren. Misset Horeca nam een kijkje en sprak met de partners Johanneke van Iwaarden, Freek van Noortwijk en Vagarsh Mogatseljan.

Het nieuwste restaurant van The Breda Group, Trattoria Breda & Enoteca, is een eigentijdse Italiaanse stijl trattoria met wijnbar. Het wordt gerund door het trio achter The Breda Group, Johanneke van Iwaarden, Freek van Noortwijk en Vagarsh Mogatseljan.