1. Wat kun je doen bij te veel alcohol- of drugsgebruik door werknemers?
  2. Horecalonen flink gestegen: keukenhulpen en kelners maken grootste sprong
  3. Bas Diepenbroek nieuwe chef Restaurant Judith
  4. Werken met hitte: zo zorg je goed voor je medewerkers
  5. Inzet van zzp'ers en de belastingdienst: hoe zit dat precies?
  6. Zo voer je een verzuimgesprek met een medewerker die vaak ziek is
  7. Gen Z is kritisch, maar ook enthousiast over horeca: hoe doe je het goed als werkgever?
  8. Hoe ga je om met bedrijfsongevallen in de horeca?
  9. Hoe zit het met vakantie tijdens ziektedagen?
  10. International Hotel Capital Partners maakt dromen waar met bucketlist-programma
  11. Loyaliteitsverlof in de horeca, hoe zit dat?
  12. Dit zijn de regels voor vakantiewerk door scholieren
  13. Zo zit het met vakantie aanvragen, een verzoek weigeren en het vakantiegeld
  14. Ondernemers over de extreme hitte: 'Het is 56 graden in de keuken'
  15. 10 tips voor het motiveren van horecapersoneel
  1. Ondernemers over het traditionele sluitdrankje: 'Nog eentje dan?'
  2. Hilton uitgeroepen tot nummer 1 Beste Werkgever van Nederland
  3. Flexibel personeel onboarden: 7 tips om dit goed te doen
  4. De logica achter goede werkkleding bij Nielz: 'Blije medewerkers stralen werkplezier uit'
  5. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Minder mensen, meer aandacht'
  6. Aantrekkelijke werkgevers: Van vierdaagse werkweek tot sportabonnement
  7. Deze ondernemers maken hun beste mensen mede-eigenaar: 'Willen horeca verjongen'
  8. Rooster maken: hoe plan je medewerkers optimaal in?
  9. Zo houd je je medewerkers tevreden voor langere tijd
  10. Het check-in gesprek: meer inzicht in werkbeleving medewerkers
  11. Online tool maakt aanpak seksueel grensoverschrijdend gedrag makkelijker
  12. Zijn horecamedewerkers verplicht om tijdens feestdagen te werken?
  13. René Bogaart over gastbenadering: 'De gast is geen koe in de wei'
  14. Het geheim van René Bogaart: 'Plezier voor twee, verwachtingen overtreffen en eerlijke marge'
  15. Horeca Ontwikkel Platform van start, wat betekent dit voor jou als horecaondernemer?