Barry Kleijne en Tim Dorissen nieuwe maîtres De Bokkedoorns**
Tim Dorissen gaat bij restaurant De Bokkedoorns de rol van maître op zich nemen en Barry Kleijne wordt maître-sommelier. Dorissen is al 12 jaar...
Tim Dorissen gaat bij restaurant De Bokkedoorns de rol van maître op zich nemen en Barry Kleijne wordt maître-sommelier. Dorissen is al 12 jaar...
Bep van Mokum is het nieuwe gezicht van Ron Gastrobar aan de Sophialaan in Amsterdam. Het beroemde typetje uit Jiskefet is per 1 mei 'in dienst'...
Kim Aupers, advocaat bij Meester Advocaten, deelt maandelijks een zaak die relevant is voor horecaondernemers. Dit keer gaat het over seksueel...
Franke Osinga (33), keukenchef van Restaurant De Treeswijkhoeve** in Waalre, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Franke heeft met het...
Fletcher Hotels houdt de 5e editie van de 'Hotel Take Over'. Wat begon als een eenmalige daad in 2017 om één van de hardwerkende hotelteams een...
'Alles in een horecazaak moet draaien om Het Moment', aldus gastvrijheidsexpert Wouter Verkerk. 'Het moment waarop gast en medewerker elkaar...
De vakantieperiode nadert. Voor de meeste horecabedrijven - zeker die met een groot terras - een extra drukke periode. Terwijl ook je medewerkers...
Misset Horeca behandelt veel gestelde vragen op gebied van horecapersoneel. Deze keer: Wat zijn officiële feestdagen en is een werknemer verplicht om...
'Het wat, hoe, wie en waarom bepalen succes van een horecazaak', aldus gastvrijheidsexpert Wouter Verkerk tijdens zijn Horeca Seizoen Kick-off op 8...
Michelin sprak onlangs de wens uit dat meer vrouwelijke chefs zich in keukens gaan manifesteren. 'Waar zijn ze?', vroeg de gids zich hardop af. Wel,...