1. Het geheim van René Bogaart: 'Plezier voor twee, verwachtingen overtreffen en eerlijke marge'
  2. Horeca Ontwikkel Platform van start, wat betekent dit voor jou als horecaondernemer?
  3. Nieuwe directeuren voor Landgoed Lauswolt én Landgoed De Wilmersberg
  4. 7 op de 10 jonge vrouwen in horeca ervaart grensoverschrijdend gedrag
  5. Dit zijn de wetten in het arbeidsrecht waar je als horecaondernemer aan moet voldoen
  6. Ramadan op de werkvloer: zo ga je ermee om
  7. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Vijf generaties, één werkvloer: hoe maak je er een succes van?'
  8. Medewerker aan het roer bij restaurant De Beren Bleiswijk
  9. Arq Hotels zet in op groei binnen boutique hospitality
  10. Joost van der Minne general manager bij Hotel Kasteel Gemert Eindhoven
  11. Commando Ray Klaassens over horecaleiderschap: 'Team kopieert gedrag leider'
  12. Hoe ga je om met bedrijfsongevallen in de horeca?
  13. Zo zit het met vakantie aanvragen, een verzoek weigeren en het vakantiegeld
  14. Zo motiveer je jonge medewerkers: 'Wees transparant, coach en geef ruimte'
  15. Mag een werknemer vakantie-uren meenemen naar het nieuwe jaar?
  1. Hoe ondernemer Alex Verburg talent behoudt voor de lange termijn
  2. Werknemers in zorg en horeca ervaren vaakst ongewenst gedrag
  3. Zo voer je een verzuimgesprek met een medewerker die vaak ziek is
  4. Video als trainingstool: 'Opleiden is het nieuwe werven'
  5. Onderhandelingsresultaat over nieuwe Horeca-cao: 'Ervaring blijft lonen'
  6. Onderzoek: Gastvriendelijkheid bepalend voor fooi
  7. 7 tips om verzuim in de horeca te voorkomen
  8. Hoe ga je om met een overval: 'Probeer de rust te bewaren'
  9. Stappenplan: zo pak je een functioneringsgesprek aan
  10. Grootste personeelsfeest van de horeca is terug: 'De maandag is van ons'
  11. Hoe ga je om met agressie in de horeca? 'Cruciaal om de juiste signalen tijdig op te merken'
  12. Personeel mede-eigenaar maken; zo kun je het aanpakken
  13. Martijn Dresen nieuwe General Manager Hilton Amsterdam Airport Schiphol
  14. Horeca-cao moet zorgen voor eerlijk speelveld binnen de sector
  15. Werken met hitte: zo zorg je goed voor je medewerkers