1. Ondernemers over het traditionele sluitdrankje: 'Nog eentje dan?'
  2. Werken met hitte: zo zorg je goed voor je medewerkers
  3. Hilton uitgeroepen tot nummer 1 Beste Werkgever van Nederland
  4. Flexibel personeel onboarden: 7 tips om dit goed te doen
  5. De logica achter goede werkkleding bij Nielz: 'Blije medewerkers stralen werkplezier uit'
  6. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Minder mensen, meer aandacht'
  7. Aantrekkelijke werkgevers: Van vierdaagse werkweek tot sportabonnement
  8. Deze ondernemers maken hun beste mensen mede-eigenaar: 'Willen horeca verjongen'
  9. Rooster maken: hoe plan je medewerkers optimaal in?
  10. Zo houd je je medewerkers tevreden voor langere tijd
  11. Het check-in gesprek: meer inzicht in werkbeleving medewerkers
  12. Online tool maakt aanpak seksueel grensoverschrijdend gedrag makkelijker
  13. Zijn horecamedewerkers verplicht om tijdens feestdagen te werken?
  14. René Bogaart over gastbenadering: 'De gast is geen koe in de wei'
  15. Het geheim van René Bogaart: 'Plezier voor twee, verwachtingen overtreffen en eerlijke marge'
  1. Horeca Ontwikkel Platform van start, wat betekent dit voor jou als horecaondernemer?
  2. Nieuwe directeuren voor Landgoed Lauswolt én Landgoed De Wilmersberg
  3. 7 op de 10 jonge vrouwen in horeca ervaart grensoverschrijdend gedrag
  4. Dit zijn de wetten in het arbeidsrecht waar je als horecaondernemer aan moet voldoen
  5. Ramadan op de werkvloer: zo ga je ermee om
  6. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Vijf generaties, één werkvloer: hoe maak je er een succes van?'
  7. Medewerker aan het roer bij restaurant De Beren Bleiswijk
  8. Arq Hotels zet in op groei binnen boutique hospitality
  9. Joost van der Minne general manager bij Hotel Kasteel Gemert Eindhoven
  10. Commando Ray Klaassens over horecaleiderschap: 'Team kopieert gedrag leider'
  11. Hoe ga je om met bedrijfsongevallen in de horeca?
  12. Zo motiveer je jonge medewerkers: 'Wees transparant, coach en geef ruimte'
  13. Mag een werknemer vakantie-uren meenemen naar het nieuwe jaar?
  14. Hoe ondernemer Alex Verburg talent behoudt voor de lange termijn
  15. Werknemers in zorg en horeca ervaren vaakst ongewenst gedrag