Terras Top 100 2024 nr. 92: Hotel-Restaurant De Maasparel, Arcen

Terras Top 100 2024 nr. 92: Hotel-Restaurant De Maasparel, Arcen

Het terras van hotel-restaurant de Maasparel bestaat uit twee gedeelten. Er zijn zonneschermen met heaters en verlichting en glazen windschermen.

Het meubilair bestaat uit tafels in houtlook met comfortabele stoelen in verschillende, rustige kleuren. Ook staat er een grote houten bank. Het is heel mooi aangekleed en schoon. De medewerkers zijn vriendelijk en vlot. De jury zat prima op het terras, onder het genot van koffie met lekkere vlaai.

De verbeterpunten liggen in een stukje extra gastvrijheid, spontaniteit en opmerkzaamheid bij de medewerkers. Bij deze zaak zijn nog veel mogelijkheden voor upselling en bijverkoop. Het jurylid sluit af met de woorden: ‘Wanneer wij weer in de buurt zouden zijn, zouden we hier met een gerust hart weer plaatsnemen voor een stuk vlaai, lunch of diner.’

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.