Mét – naar eigen zeggen – het nieuwe concept comfort fine dining: het serveren van hoogwaardige gastronomische gerechten in een toegankelijke en ontspannen sfeer.
Zelf geproduceerde muziek
Dat moet gaan gebeuren in een historisch pand uit 1450, met hoge plafonds, authentieke details en kleurrijk glas-in-lood. Daar vormt de open keuken het hart van het restaurant. ‘Hier brandt het vuur zichtbaar en dansen de vlammen op het ritme van de zelf geproduceerde muziek’, schrijft het ondernemersduo dat bestaat uit een gastvrouw en een chef-kok.
Bij Ember draait het om pure ingrediënten: van grasgevoerde wagyu tot zorgvuldig geselecteerde granen voor het brood en verse pasta. Elk gerecht is bereid met oog voor de essentie van het product. Zo tonen wij respect voor de natuur en alles wat zij ons geeft.
Passie
Gastvrouw Kiki Bult en chef-kok Bart van Diepen vormen samen het duo achter Ember. Hij werkt met vuur en focus, zij met flair en elegantie. Die balans is voelbaar in de energie tussen beiden, in het ritme van de avond en in hun gedeelde passie.

Ember is ontworpen met oog voor comfort. Stoere houten balken ontmoeten zachte kleuren en stoffen. Spiegels openen de ruimte en creëren diepte, terwijl een imposante dry-agekast voor huisgemaakte charcuterie en lederen bekleding van Europees runderhuid de organische, pure uitstraling versterken.
Opening
De sfeer weerspiegelt de verbinding tussen de elementen: het is de vlam die verbindt en de warmte die mensen samenbrengt. Ember opent haar deuren in december.