Jumbo Foodmarkt: dagelijks 100 ontbijtjes

Jumbo Foodmarkt: dagelijks 100 ontbijtjes

Het ontbijt in de Jumbo Foodmarkt in Breda wordt dagelijks gemiddeld honderd keer besteld. Dat zegt filiaalmanager Marcel Vugts van de supermarkt bij het stadion van NAC Breda. 'Sinds dag één loopt het storm en genieten ongeveer honderd mensen per dag hier van een lekker, gezond en betaalbaar ontbijt.

Klanten die komen voor het ontbijt (1,50 euro) zijn volgens filiaalleider Marcel Vugts zowel mensen die het boodschappen doen combineren met een ontbijt tot mensen die voordat ze naaar het werk gaan een goede bodem komen leggen.’

2500

Inmiddels heeft de winkel, een maand na de introductie, 2.500 keer het ontbijt verkocht. Om dit te vieren wordt ‘klant 2500’, mevrouw Van der Poel uit Breda, binnenkort verrast met een ontbijt voor zes personen bij Jumbo Foodmarkt. De supermarkt biedt sinds 17 juni dagelijks een ontbijt aan vanaf 1,50 euro.

50 cent

Voor dit bedrag mag de klant drie producten uitkiezen. Voor elk extra artikel wordt 50 cent extra berekend. Het ontbijt wordt verkocht van maandag tot en met zaterdag van 8.00 uur tot 10.00 uur en op zondag van 9.00 uur tot 11.00 uur.