Oesterbar en Keyzer niet te combineren voor Kooistra

Oesterbar en Keyzer niet te combineren voor Kooistra

Sjoerd Kooistra zal nooit meer zaken kopen als de Oesterbar of Bodega Keyzer in Amsterdam. 'Daar moet echt alles kloppen. Het zijn zaken waar je de hele ...

Dit zegt zijn partner Dick Loorbach in een interview in het Financieele Dagblad. Loorbach houdt zich voornamelijk bezig met de inrichting van de horecabedrijven van Kooistra. Kooistra zelf doet de zakelijke kant.

Bedrijfskeuze

Loorbach over het horecawerk van Kooistra: ‘Sjoerd heeft natuurlijk een hoop gezeur aan zijn hoofd. Elke dag is er wel wat met zo veel zaken. Daarom vond ik dat we wat selectiever moesten worden met wat we kochten. We hebben besloten dat zaken als de Oesterbar of Keyzer in Amsterdam niets voor ons zijn. Daar moet echt alles kloppen.’

Kooistra en zijn partner bouwen een nieuw huis op Marbella. ‘We hebben een stuk grond gekocht in een natuurgebied bij Marbella. Daar bouwen we ons nieuwe huis. Zitten we straks tussen de herten en de zwijnen.’

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.