Dudok R'dam hoogste binnenkomer in Café Top 100

Dudok R'dam hoogste binnenkomer in Café Top 100

Op 58, de hoogste binnenkomer van de Café Top 100. En een oude bekende. Door financiële malversaties van het management verdween Dudok in Rotterdam vorig jaar uit de lijst. Nu de zaken weer op orde zijn maken we graag weer ruim baan voor dit bedrijf dat gewoon thuishoort in deze lijst.

Dit is geen typisch bruin café. Meer een prachtig overdekte marktplaats dat door een breed publiek wordt gebruikt als ontmoetings- en afspreekplek. Met een prachtig en stijlvol interieur en hoog plafond. Dit is het Rotterdamse equivalent van De Jaren in Amsterdam. Met dezelfde professionele uitstraling en grandeur. Waar een geoliede bedrijfsstructuur zorgt voor een diversiteit aan functies. In de ochtend koffie met gebak, lunch, borrel, diner en avond. Een echt café voor de grote stad. Het bekende café Hoppe in Amsterdam maakt ook een hernieuwde entree in de Café Top 100 en komt binnen op 66.

Meer nieuws over de Café Top-100:

Wilt u de gehele Café Top-100 bekijken?

De volledige lijst van de Café Top-100 is vanaf vandaag te lezen op de website www.cafetop100.nl. Vanaf 09.00 uur wordt de Top-10 online gepubliceerd. Daarna worden ieder uur nieuwe zaken aan het overzicht toegevoegd. Houd deze site dus vandaag goed in de gaten!

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.