nieuws

Feest Hoek van Holland gaat door

Café

Het strandfeest in Hoek van Holland dat komend weekeinde exact een jaar na de strandrellen plaatsvindt, gaat gewoon door. De organisator van het feest ziet geen mogelijkheid het feest op een ander tijdstip te laten plaatsvinden. Dat heeft de gemeente Rotterdam dinsdag laten weten.

Feest Hoek van Holland gaat door

Het feest Ministry of Beats in strandtent Miljonairs in de badplaats leidde vorige week tot beroering bij de politiebonden NPB en ACP. Die noemden het feest ,,bizar” en ,,bezopen”. Ze vragen zich af hoeveel besef er bij de organisator van het feest is over wat er een jaar geleden is gebeurd.

Ministry of Beats heeft overigens een heel ander karakter dan Sunset Grooves, dat vorig jaar volledig uit de hand liep. Het is een besloten feest in de strandtent met toegang voor maximaal duizend bezoekers. Sunset Grooves was gratis toegankelijk en vele malen groter.

De gemeente Rotterdam en de organisator van Ministry of Beats spraken in de afgelopen dagen over het tijdstip. ,,We vinden 22 augustus een ongelukkige datum en hebben besproken of het mogelijk is het feest op een ander tijdstip plaats te laten vinden. De organisator ziet daartoe echter geen mogelijkheden. De gemeente vindt het spijtig dat de ondernemer bij zijn besluit blijft deze datum te handhaven” aldus een gemeentewoordvoerder.

Reageer op dit artikel