nieuws

Oud-Café van het Jaar geopend als vijfde Wonder’s

Café

In Schagen opent dinsdag 15 november de vijfde vestiging van Wonder’s officieel haar deuren. Wonder’s Schagen zit in het voormalige Café De Gouden Engel, dat recentelijk werd teruggekocht door Paul de Wit.

Oud-Café van het Jaar geopend als vijfde Wonder’s

Het voormalige Café van het Jaar is sinds oktober in bedrijf als Wonders Schagen.

De Gouden Engel

Paul de Wit zei eerder tegen Misset Horeca dat de aftakeling van De Gouden Engel hem veel verdriet deed. ‘Ik heb het puur uit emotie na negen jaar weer teruggekocht’, zo liet De Wit weten. In 1999 werd hij met het Schagense café De Gouden Engel uitgeroepen tot ‘Café van het Jaar’ door Misset Horeca. In 2002 verkocht De Wit De Gouden Engel.

Wonder’s Eten en drinken is naast Schagen gevestigd in Bergen, Egmond aan Zee, Zaandam en Heerhugowaard. De trendy eet- en drinkformule bestaat sinds 2006.

Reageer op dit artikel