nieuws

Aanpassing bierprijs is niet oplossing in Stairway to Heaven

Café

Henk Westbroek heeft voor zijn Utrechtse café Stairway to Heaven geen lagere bierprijs gekregen van Bavaria, zoals enkele kranten enkele weken geleden noteerden. De oplossing in het geschil tussen ondernemer Westbroek en de bierbrouwer moet gezocht worden op een ander vlak.

Aanpassing bierprijs is niet oplossing in Stairway to Heaven

Dat meldt Cinte Welsing-Swinkels, sinds begin dit jaar directeur Horeca bij Bavaria, in een interview in Misset Horeca. Welke oplossing er exact is gekozen, wil Bavaria niet zeggen.

Door meerdere omstandigheden is de omzet van Stairway to Heaven de laatste tijd gedaald, stelt Welsing-Swinkels. ‘Dat is de kern van het probleem. Zonder precies te zeggen wat de oplossing is, omdat dat concurrentiegevoelige informatie is, kan ik wel vertellen dat de huur- en bierprijs niet is aangepast. Terwijl dat wel in de media is verschenen.’

Door een gesprek tussen Bavaria en Westbroek is de kou uit de lucht. Naast een oplossing van het probleem is ook afgesproken dat er binnenkort een debat komt in Stairway to Heaven over de situatie op de biermarkt. Dit debat zal geleid worden door Henk Westbroek. Bavaria-topman Peer Swinkels heeft zijn aanwezigheid hierbij toegezegd.

In Misset Horeca nummer 17 van 23 augustus 2013 een uitgebreid interview met Bavaria-topman Peer Swinkels waar ook Cinte Welsing-Swinkels aan het woord komt.

Reageer op dit artikel