nieuws

Actie Jopenkerk Haarlem voor stadsmuseum

Café

Brouwerij, grand café en restaurant Jopenkerk in Haarlem gaat geld inzamelen voor de realisatie van een ‘nieuw’ stadsmuseum. In het weekeinde van 25 tot en met 27 oktober wordt een glas blond Jopen Gevelbier verkocht voor €5, waarvan de helft wordt geschonken aan het ‘goede doel’.

Actie Jopenkerk Haarlem voor stadsmuseum
Website Jopenkerk

Het Historisch Museum in Haarlem krijgt de beschikking over extra ruimte en heeft een plan ontwikkeld om verder te gaan als Stadsmuseum Haarlem. Voor die realisatie is geld nodig en daaraan gaat de Haarlemse Jopenkerk bijdragen.

Verkoop bier

Van vrijdag 25 oktober 17.00 uur tot en met zondag 27 oktober wordt speciaal voor de actie een glas blond Jopen Gevelbier verkocht voor €5. De helft van die opbrengst worden geschonken aan de actie ‘Stadsmuseum Haarlem bouwen we samen. Draag je steentje bij!’

Voormalige kerk

De Jopenkerk is gevestigd aan de Gedempte Voldersgracht in Haarlem. Het huisvest in de voormalige Jacobskerk in het Raaksgebied, die is omgebouwd tot een volledig operationele brouwerij, een grand café en een restaurant.

Café Top 100

De Haarlemse horecagelegenheid is opgenomen in de Aanraders, de lijst met bedrijven die kans maken op een notering in de Café Top 100 van Misset Horeca.

De editie voor 2014 wordt maandag 18 november bekendgemaakt in het Hulstkampgebouw in Rotterdam.

Reageer op dit artikel