nieuws

Albron: één Vierdaagsetent open

Catering

Momenteel is in Nijmegen de persconferentie over de afgelasting van de Vierdaagse. Deze wordt gehouden in de grote tent die door Albron wordt gecaterd. Deze outet blijft tot nader order open. Andere, kleinere outlets worden inmiddels door de cateraar afgebroken.

Albron: één Vierdaagsetent open

Dat heeft woordvoerder Tamara Chaloulakos van Albron gezegd tegen Misset Catering. De cateraar uit De Meern verzorgt de food & beverage op het start- en finishterrein (de Wedren) en daar waren gistermiddag tal van mensen onwel geworden. ‘Onze medewerkers zijn allemaal in goede gezondheid.’ Albron betoont haar medeleven aan de mensen die door de hitte bevangen werden. Gisteren vielen door de extreme warmte twee doden, zijn ruim 50 mensen opgenomen in het ziekenhuis en zijn honderden wandelaars onwel geworden.

Albron besloot om in haar outlets de verkoop van bier en andere alcoholische dranken direct te staken. ‘En verder hebben we andere dranken tegen 1 euro aangeboden.’ De cateraar houdt op verzoek van de organisatie de grote tent open, ook al omdat daar deze ochtend de persconferentie wordt gehouden. Andere, kleinere outlets worden inmiddels afgebroken.

De door Albron georganiseerde Grootste Cooling Down van Nederland vandaag met Peter Jan Rens, bedoeld om lopers weer fit te krijgen voor de laatste twee dagen, is (uiteraard) afgelast. De cateraar heeft nog geen beeld over de grootte van de financiële strop die het lijdt door de afgelasting van de (90e) Vierdaagse.

Reageer op dit artikel