nieuws

Bedrijfs- en zorgrestaurants in tweede ronde Awards

Catering

De jury’s zijn er uit! In de strijd om de Misset Catering Awards categorie bedrijfsrestaurants ‘groot’ en ‘klein’ zijn de deelnemers die naar de tweede ronde gaan bekend gemaakt. In de categorie zorg is bepaald wie de finalisten zijn.

Bedrijfs- en zorgrestaurants in tweede ronde Awards

In de categorie bedrijfscatering is een tweede ronde ingesteld. Hierin worden ook de gasten van het personeelsrestaurant en de opdrachtgever betrokken. Via onder meer een enquête. Ook wordt gevraagd om de jury op meer creatieve wijze te overtuigen. Het accent zal liggen op gastvrijheid en teamgeest.

Op basis van deze informatie bepaalt de jury welke drie van de zes deelnemers aan de tweede ronde doorgaan naar de finale van de Awards-verkiezing. Dit zijn restaurants die doorgaan naar de tweede ronde:

Categorie Bedrijfsrestaurants ‘klein’ (<5 cateringmedewerkers):>
Det Norske Veritas Benelux in Barendrecht – Mondial Catering

Research International in Rotterdam – LEO op het werk

UWV Hunzehuys in Groningen – Albron

Sanoma Magazines in Amsterdam – Sodexo

PWC in Zwolle – Avenance

Atag Nederland B.V. in Duiven – eigen beheer

Categorie Bedrijfsrestaurants ‘groot’ (>5 cateringmedewerkers):

CZ actief in gezondheid in Tilburg – SAB Catering

Prorail Moreelsepark in Utrecht – Sodexo

Eneco Maxium in Rotterdam – Albron

Interpolis Achmea in de Meern – Albron

Sabic in Bergen op Zoom – Albron

Randstad Groep in Diemen – catering in eigen beheer

Beste zorgrestaurant

In de (nieuwe) categorie Zorg zijn de finalisten direct door de jury bepaald. De jury benadrukt dat het aantal en zeker ook het niveau van de zorgrestaurants hoog is. Dit zijn de kanshebbers op de titel Zorgrestaurant van het Jaar:

Stichting Woonzorg West Zeeuws Vlaanderen locatie Hooghe Platen in Breskens – Albron Carewell

Centrum voor verzorgd wonen Ter Reede in Vlissingen – eigen beheer

Vivium locatie de Bolder in Huizen – eigen beheer

Op basis van een bezoek aan het restaurant en een presentatie van het cateringteam bepaalt de jury wie de winnaar wordt. Bij het bepalen van de winnaar zal de jury naast interieur en liefde voor eten en drinken ook letten op gastvrijheid en teamgeest.

Alle finalisten worden uitgebreid belicht in het septembernummer van Misset Catering. Klik hier voor een abonnement. Blijf op de hoogte van Awards-nieuws via de gratis digitale nieuwsbrief en speciale website.

Reageer op dit artikel