nieuws

Eetbare bloemen bij Van der Linde

Catering

Innovatie van voedselproducten in de partycatering is nauwelijks meer mogelijk. Vindt althans directeur Hans van der Linde van het gelijknamige bedrijf uit Rotterdam. Toch wil de cateraar ‘smaakbeleving gaan overtreffen’.

Eetbare bloemen bij Van der Linde

Volgens Van der Linde is iedereen inmiddels wel bekend met inheems vis-, vlees- en groentesoorten. Verder ziet hij dat bereidingsmethodes, smaakcombinaties en presentatietechnieken vernieuwd worden. ‘Toch gaan wij vanaf nu een stap verder met als doel om uw smaakbeleving te overtreffen’, zegt Van der Linde in de rubriek Persoonlijke Noot in huisorgaan Partyflits.

Eetbare bloemen
Van der Linde Partyproductions, dat eind dit jaar een nieuw pand betrekt, gaat het keukenassortiment uitbreiden met ‘nieuwe smaaksensaties’. Volgens de directeur gaat het om een nieuw assortiment amuses, fingerfood en dinergerechten van ‘herkenbare Nederlandse versproducten, op authentieke wijze bereid en gecombineerd met een uniek receptuur van eetbare bloemen en Cresses’.

Reageer op dit artikel