nieuws

Ex-Bakker Bart-baas stapt in zuivel

Catering

Voormalig Bakker Bart-investeerder Marcel Boekhoorn stapt in zuivel. Boekhoorn, die Bakker Bart enkele jaren geleden opkocht en weer verkocht, ontwikkelt samen met Danone een ‘revolutionair verkoopautomaat voor zuivelproducten’.

Ex-Bakker Bart-baas stapt in zuivel

Dat meldt NRC Handelsblad. ‘Het gaat om een verkoopmachine die echt een stuk verder gaat dan de bestaande verkoopmachines voor zuivel’, zegt Niek van Exel, directeur van Danone Nederland, in de krant.

De steenrijke investerdeerder Boekhoorn wil zelf niets kwijt over zijn plan, te meer om de concurrentie voor te blijven. Boekhoorn was eerder in de zuivel actief met The Shake Factory. Dit bedrijf bestaat inmiddels niet meer. Eerder kocht Boekhoorn Bakker Bart op om het vervolgens weer te verkopen.

Reageer op dit artikel